Giorgio Armani Eyewear 2013: The New Frames of Life Campaign

The New Frames of Life Campaign: tijdloze portretten van moderne individuen.

 

Frames of Life, de eyewearcampagne die gelanceerd is in 2010, keert opnieuw terug. De setting is deze keer een café op een plein in een grote stad met een constante stroom van mensen die komen en gaan: talloze verhalen, allemaal anders en elk uniek. Ze zijn allemaal verstrengeld om een ??volledig nieuw verhaal te creëren.

 

GiorgioArmani_01_350EUR

 

NINA - AR8017RZ

 

De protagonisten van deze 'frames of life' zijn: Luc, een schrijver wiens eerste werk net is gepubliceerd; Carlos, een jonge barman met een passie voor cinema; Nina, een getalenteerde celliste zoekend naar haar eerste optreden; Lucille en Adrian, twee succesvolle jonge architecten.

 

Dit creëert een bonte verzameling van verschillende verhalen, verwachtingen en emoties, samengebonden door een gemeenschappelijk element : hun Frames of Life eyewear . Elke momentopname vangt een echt moment in het leven van elk personage, waaruit vervolgens hun persoonlijkheid en het verhaal uit ontvouwen.

 

GiorgioArmani_02_300EUR

 

LUC - AR5004RT

 

De eyewear voegt een subtiele stijl toe aan de personages op een manier die niet overweldigd is, maar welke hun persoonlijkheid complimenteerd. De monturen vertegenwoordigen het tijdloze design van de iconische vormen van Giorgio Armani in  hedendaagse mode met nieuwe materialen, kleuren, ambachtelijke details en innovatieve technologische kenmerken.

 

GiorgioArmani_04_279EUR

 

CARLOS - AR7010

 

De nieuwe Frames of Life campagne zal worden gecommuniceerd in print en op www.framesoflife.com, maar ook op de sociale media via een reeks van korte videoclips die elk karakter onthullen en verkennen, omdat de verhalen zich ontvouwen in de tijd.

Reacties