Het grootste bereik voor werkgevers in de optiekbranche, specialistische oogzorg, leveranciers/producenten en verwante organisaties. Eyeline en Optiekvacatures.be bieden banen voor optische professionals in alle regio’s van België.

Bent u op zoek naar versterking van uw team, vervanging van een vertrekkend collega of wenst u simpelweg uw organisatie uit te breiden met nieuw talent? Vele bedrijven gingen u voor door hun vacature(s) uit te zetten via Eyeline.

Waarom?

Wij bieden u de mogelijkheid uw vacature kenbaar te maken aan ruim 2000 business-2-business nieuwsbriefabonnees, waaronder opticiens/ specialisten en leveranciers, maar ook recentelijk afgestudeerde optiekstudenten die op zoek zijn naar een leuke baan!

De Eyeline website: www.eyeline-magazine.be trekt dagelijks honderden unieke bezoekers en tevens worden er via de Social Media ook geïnteresseerden naar de speciaal daarvoor bedoelde vacaturepagina op Facebook gedirigeerd.

> Like de pagina Eyeline optiekvacatures op facebook

Mogelijkheden

De vacatures plaatsen wij minimaal 8 weken online, waardoor u gegarandeerd de juiste exposure heeft om de ideale kandidaat te vinden. Voor deze diensten hanteren wij de volgende, minimale kosten:

  • Plaatsing 8 weken op de Eyeline website + opname digitale Eyeline nieuwsbrief (€ 249,-)
  • Eyeline Facebook vacaturepagina

Tevens bestaat er de mogelijkheid tot het publiceren van een vacature in ons magazine (1/2 pagina). Kosten hiervoor bedragen € 795,-. Online plaatsen in de nieuwsbrief en op facebook is hierin inbegrepen. Neem voor meer informatie contact op met Frank Smits (frank.smits@ltmedia.nl).

Hoe?

Er zit geen limiet aan de hoeveelheid tekst, maar een bondige, vlot geschreven tekst is raadzaam. Uiteraard kunnen we de tekst ook van een logo en/of beeld plaatsen van uw winkel of organisatie.

Ook bestaat er de mogelijkheid tot maatwerk, bijvoorbeeld het inventariseren van de functievereisten, het opmaken van een wervende tekst en ondersteuning van het wervingstraject. Met ruime ervaring in het werven van vakspecialisten bent u bij ons aan het juiste adres.

Neem hiervoor contact op voor de mogelijkheden!

Contact

U kun contact opnemen met Frank Smits (frank.smits@ltmedia.nl) of telefonisch via +31 (0)26 361 69 60.

We zien uw vacature graag terug !