Tijd om te schitteren met de nieuwe Atelier Collectie van Silhouette Eyewear

Een met diamanten bezet horloge, een gouden vulpen of een elegante bril zoals die uit de Silhouette Atelier Collection? Een combinatie van functionaliteit en luxe geeft ons dagelijkse leven net dat tikje meer glamour, dankzij Silhouette.

Volledig aanpasbaar

De nieuwe elegante collectie van Atelier combineert opnieuw kwalitatieve materialen met sprekende en sobere designs. In elke bril komt dan ook de filosofie van Silhouette tot uiting. De brillen bestaande uit 18 karaat goud zijn personaliseerbaar en spelen in op de nieuwe trends in de juwelenwereld: soberheid. De minimalistische designs accentueren een comfortabele look die eigen is aan Silhouette. Die lichtheid ziet u niet alleen, die voelt u ook.

Sobere luxe

De nieuwe collectie is ook de perfecte keuze voor wie volgens het motto ‘diamonds are a girls best friend’ leeft. Sommige modellen zijn bezet met hand geplaatste diamanten van ethisch verantwoorde oorsprong, die opvallen en elk model een luxueuze uitstraling geven. Andere modellen vertalen zich in de soberheid en complexiteit en kiezen voor subtiel geplaatste diamanten die de schoonheid van de drager accentueren zonder te overheersen.

Meer informatie

www.silhouette.com

Gepubliceerd op: 29-05-2019

Reacties

Comments